Ons bezoek

Oct 12, 2019

Het Eliava instituut heeft een multidisciplinaire medische staf in huis welke een cliënt vanuit meerdere medische oogpunten bestuderen, onderzoeken en bevragen. Een groot verschil met Nederlandse ziekenhuizen is dat er meerdere artsen meekijken en overleggen gedurende de onderzoeken. De chef de kliniek behoudt de supervisie en linkt alle facetten van medische aard aan elkaar. Het voordeel is dat er naar een medische casus met een bacterie infectie naar het gehele lichaam wordt gekeken. De cardioloog, de longarts, de internist, de pul monist, maag, darm specialist en de urineweg specialist kijken met elkaar mee. Een probleem van medisch fysieke aard wordt zodoende adequaat besproken en aangepakt. In het eerste consult wordt er bloed, urine en sputum afgenomen en direct op kweek gezet.

Na 48 uur is hier van alle drie de onderdelen een rapportage van beschikbaar met aanbevelingen. In de tussentijd begint de kliniek met een basisbehandeling van bacteriofagen voor zowel de maag, darmen, longen en urinewegen. Aansluitend bij de onderzoeken krijg je als cliënt een antibioticarapport waarvan uit het bloed af te lezen is of er voor een bepaalde antibiotica een resistentie is opgebouwd gedurende de voorgaande jaren. De lijst bevat 23 gangbare antibiotica soorten die zowel in Europa, Rusland en het Midden-Oosten veel voorkomend zijn en worden voorgeschreven door artsen.

Na 48 uur heb je als cliënt een sluitend rapport met aanbevelingen, welke bacterie kolonie een ziekte veroorzaakt, wat de risico’s zijn en wat de behandeling met bacteriofagen kan zijn. Het is zeer efficiënt. De Bacteriofagen zijn een prima alternatief tegen ziekmakende bacteriën en zeker als cliënten resistent zijn voor vele soorten antibiotica. Om de werking van Bacteriofagen goed te verklaren is het kijken naar het programma “De dokters van Morgen-Bacteriofagen” een zeer interessante. Aanvullende informatie kunt u hier vinden op onze website of via eliavaphagetherapy.com (Engels)

gray stones


Tussen de behandelingen door is Tiblisi e.o. een zeer cultuurrijke omgeving en goed betaalbaar. Dankzij Georgië-kenner Petra Taams hebben wij de mogelijkheid gehad om via vrienden een prima appartement te huren, vrienden van Petra te ontmoeten en in korte tijd veel te leren over het mooie land Georgië. Het is een aanrader op 5,5 uur vliegen van Nederland. Nu hebben na ons medisch avontuur in Tiblisi meerdere mensen zich bij onze stichting gemeld die graag gebruik willen maken van de mogelijkheid om kennis te maken met Bacteriofagen voor uiteenlopende medische problemen. Dit is een speerpunt van de stichting Bacteriofaag Holland. Van elkaar-voor elkaar. Op dit moment regelt de stichting voor een aantal cliënten het onderzoek voor sputum en een medisch rapport. Dit is mogelijk gemaakt door vele mensen en bedrijven. Zonder jullie steun kunnen wij dit niet realiseren. Onze dank is oneindig. Je kunt zelfs hamburgers voor de stichting kopen bij de slager in Tuitjenhorn. Hoe bijzonder is dat nu en waar zie je dat in Nederland? Alle sponsoren, particulieren, bedrijven etc. bedankt en zeg het voort. Zie informatie, voor meer informatie of neem contact op. Willen mensen meer informatie neem een kijkje op deze website en neem contact op.