Donatie van Hoogeboom Groente

May 22, 2022

Stichting Bacteriofaag Holland heeft in samenwerking met de V.O.F. Hoogeboom Groente voor maar liefst €305,- aan water kefir in de groentekar aan de weg verkocht!

Deze samenwerking legt de interesse van de Stichting Bacteriofaag en de V.O.F. Hoogeboom Groente prima naast elkaar. Bewust samen kijken naar mogelijkheden om duurzaam om te gaan met de natuur en deze te gebruiken voor de mensheid op een verantwoordelijke manier wordt door beide gedeeld.

V.O.F. Hoogeboom Groente teelt regeneratieve biologische groente. Deze manier van telen is duurzame voeding voor de grond en zorgt voor een gezonde balans tussen de groentes smaak en kwaliteit. De smaak is een uitdaging en is de moeite waard om de groentekar aan de Moorsweg 4 1749DL te Warmenhuizen te bezoeken. Neem eens een kijkje en laat je verassen door de smaak en de prijs!

Uw kunt ons financieel steunen op bankrekeningnummer IBAN: NL14RABO 0341 1825 59 t.n.v. Stichting Bacteriofaag Holland te Schagen. De opbrengst van de stichting gaat naar onderzoek Bacteriofagen en naar ieder persoon waar antibiotica geen levensreddend middel meer is (Meer)